صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۵۷۳۱
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۹

آیت‌الله یعقوبی با صدور بیانیه‌ای در واکنش به وخامت اوضاع انسانی و تخریب گسترده زیرساخت‌ها در نوار غزه خواستار کمک‌رسانی فوری به مردم مقاوم غزه شد.

به گزارش ایکنا از بغداد، آیت‌الله العظمی شیخ محمد یعقوبی، مرجع تقلید شیعیان در عراق با صدور بیانیه‌ای نوشت: خبرگزاری‌ها تصاویر بسیار دردناکی از فاجعه گرسنگی و قحطی منتشر می‌کنند که امروز مردم صبور و ستمدیده‌ غزه گرفتار آن شده‌اند؛ تصاویری که دل هر انسان بااحساس و باوجدانی را می‌سوزاند و حتی سنگ سخت را از شدت اندوه، رقیق می‌کند.
وی افزود: امیرالمؤمنین علی(ع) تنها برای حادثه‌ای بسیار کوچک‌تر از این، زمانی که خبر رسید نیروهای معاویه به شهر انبار یورش برده‌اند و زیورآلات یک زن غیر مسلمان را غارت کرده‌اند، با دلی آکنده از درد و اندوه بر منبر کوفه رفت و در میان سخنان خود فرمود: «اگر مسلمانی پس از شنیدن این حادثه (حمله به زن غیر مسلمان در پناه حکومت اسلامی) از شدت اندوه بمیرد، سزاوار سرزنش نخواهد بود، بلکه به نظر من شایسته چنین مرگی است.» ([1])

پس چگونه ممکن است مؤمنان در برابر چنین فاجعه انسانی سکوت اختیار کنند؟

در ادامه بیانیه آیت‌الله یعقوبی آمده است: از دولت عراق می‌خواهیم که با دولت مصر وارد مذاکره شود تا زمینه انتقال آسان کمک‌های غذایی و دارویی ضروری که می‌تواند جان مردم غزه را از مرگ نجات دهد، فراهم شود. ملت عراق نیز با همه توان خود برای رساندن این کمک‌ها و یاری برادران محروم خود به پا خواهد خواست.

«و خدا با شماست، و هرگز پاداش اعمالتان را ضایع نمی‌کند.» (محمد: ۳۵)

«و هر کار خیری برای خود از پیش بفرستید، آن را نزد خدا بهتر و با پاداشی بزرگ‌تر خواهید یافت.» (المزمل: ۲۰)

محمد یعقوبی – نجف اشرف
۲۵ محرم ۱۴۴۷ هجری قمری
۲۱ ژوئیه ۲۰۲۵ میلادی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــ
[1] نهج‌البلاغه، جلد ۱، صفحه ۶۹

انتهای پیام