صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۹۹۷۱۲
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۰
حجت‌الاسلام حسینی‎مازندرانی:

رئیس عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی لرستان با بیان اینکه اربعین، نماد ایستادگی در برابر ظلم و تجلی حقیقت‌طلبی در تاریخ بشریت است، گفت: دشمنان بدانند که ملت ایران با تکیه بر ایمان، بصیرت و توانمندی‌های نظامی و علمی، شکست‌ناپذیر است و راهبرد آنان برای تضعیف و تجزیه ایران محکوم به شکست است.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط‌عمومی عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی استان لرستان، حجت‌الاسلام سیداسماعیل حسینی مازندرانی، رئیس عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی استان لرستان امروز، ۲۲ مردادماه در مراسم اربعین حسینی که در حسینیه ثارالله ستاد فرماندهی انتظامی لرستان برگزار شد، گفت: اربعین، نماد ایستادگی در برابر ظلم و تجلی حقیقت‌طلبی در تاریخ بشریت است. امروز نیز این مسیر با خون شهدای مقاومت در فلسطین و دیگر نقاط جهان ادامه دارد.

وی با اشاره به شکست‌های پی‌ در پی رژیم صهیونیستی و آمریکا در برابر قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: دشمنان بدانند که ملت ایران با تکیه بر ایمان، بصیرت و توانمندی‌های نظامی و علمی، شکست‌ناپذیر است. راهبرد آنان برای تضعیف و تجزیه ایران محکوم به شکست است.

حسینی‌مازندرانی با هشدار نسبت به تلاش‌های دشمن برای تفرقه‌افکنی و تجزیه کشور، افزود: تنها راه مقابله با این توطئه‌ها، حفظ وحدت، همبستگی و تقویت روحیه مقاومت است. ایران اسلامی با تمدن غنی، تاریخ پرافتخار و جغرافیای گسترده، ظرفیت عبور از تهدیدها و ساخت آینده‌ای روشن را دارد.

گفتنی است، در پایان مراسم علاوه بر پذیرایی از کارکنان، با مداحی احدی از اعضای وابسته، روضه‌خوانی و سینه‌زنی انجام شد.

انتهای پیام