صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۵۰۲۵
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۲:۳۸

با پایان مهلت ثبت‌نام و ارسال طرح‌ها، ۸۷ طرح متقاضی حضور در نخستین رویداد ملی سرمایه‌گذاری برای تولید بازی‌های رایانه‌ای حوزه مقاومت شدند.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، با اعلام دبیرخانه این رویداد، ۱۵ استان کشور در این رویداد ملی شرکت کردند و استان تهران با ارسال ۱۴ طرح، بیشترین متقاضی شرکت در این رویداد را داشته است.

بعد از تهران، استان اصفهان ۸ طرح، خراسان رضوی ۵ طرح، خوزستان و گیلان ۳ طرح و قم در رده‌های بعدی قرار دارند. استان‌های کهکیلویه و بویر احمر، مازندران، گلستان، آذربایجان شرقی، بوشهر، فارس، چهارمحال و بختیاری و قزوین نیز از دیگر استان‌هایی هستند که طرح‌های خود را به دبیرخانه این رویداد ارسال کردند.

احسان جازم، معاون حمایت بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با اشاره به محور‌های ارزیابی طرح‌های ارائه شده به این رویداد، گفت: این طرح‌ها در چند محور تولید، محتوا، فرهنگ و بازار مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. تمام طرح‌ها به لحاظ توانایی تولید و توانایی ارائه محتوای مناسب، از منظر فرهنگی و اقتصاد بازار بررسی می‌شوند و به برترین‌ها امتیاز داده می‌شود.

وی همچنین افزود: فرآیند انتخاب طرح‌ها به‌گونه‌ای است که در نهایت همه طرح‌ها دیده خواهند شد و طرح‌هایی به‌عنوان آثار برتر همگرا شناخته خواهند شد. همچنین تمام سرمایه‌گذاران می‌توانند با دسترسی به پروفایل طرح‌ها و دیدن آن‌ها، وارد پروسه همکاری با شرکت‌ها و استودیو‌های بازی‌ساز شوند.

گفتنی است، مراسم اختتامیه رویداد جذب سرمایه برای تولید بازی‌های حوزه مقاومت جمعه ۲۸ شهریورماه به میزبانی شهر تاریخی و فرهنگی اصفهان (سالن همایش‌ها و مجتمع اتاق بازرگانی استان اصفهان) برگزار خواهد شد.

انتهای پیام