صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۶۴۱۸
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۰

امروز هم‌زمان با سراسر کشور، جشن شکوفه‌ها در مدارس شهرستان ملایر برگزار شد و زنگ شکوفه‌ها به صورت نمادین در مدرسه دخترانه «یدالله زمان» با ورود ۳۵ دانش‌آموز کلاس اول به این مدرسه نواخته شد.

به گزارش ایکنا از همدان، امروز 31 شهریورماه هم‌زمان با سراسر کشور، جشن شکوفه‌ها در مدارس شهرستان ملایر برگزار شد و زنگ شکوفه‌ها به صورت نمادین در مدرسه دخترانه «یدالله زمان» با ورود ۳۵ دانش‌آموز کلاس اول به این مدرسه نواخته شد.

اکبر فراهانی، مدیر آموزش و پرورش شهرستان ملایر، در این مراسم ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید و گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد امام و شهدای دفاع مقدس هشت‌ساله و جنگ دوازده‌روزه، ورود دانش‌آموزان کلاس اول به بهار تعلیم و تربیت را تبریک گفت این ورود را آغازی برای موفقیت دانش آموزان در آینده دانست. 

وی اظهار کرد: برنامه‌های اداره آموزش و پرورش از روز 29 شهریورماه با عنوان «یک روز با هنرستان‌ها» برای دانش‌آموزان پایه دهم به همراه خانواده‌هایشان آغاز شد. همچنین جشن «غنچه‌ها» برای دانش‌آموزان پیش‌دبستانی در مدارس دولتی و جشن «جوانه‌ها» برای دانش‌آموزان پایه هفتم متوسطه اول به صورت نمادین در مدرسه فرهادی‌فر برگزار شد.

فراهانی با بیان اینکه هم‌زمان با آغاز سال تحصیلی، 3 هزار و 220 دانش‌آموز پایه اول ابتدایی در شهرستان ملایر جشن شکوفه‌ها را برگزار کردند و وارد کلاس اول شدند، افزود: برنامه‌های نمادین در این روز اجرا شد و فردا نیز هم‌زمان با سراسر کشور، زنگ بازگشایی مدارس با ورود ۴۰ هزار دانش‌آموز ملایری به مدارس نواخته خواهد شد.

وی ضمن آرزوی سالی پر از خیر و برکت برای دانش‌آموزان، بر احترام به بزرگ‌ترها، اهمیت به تحصیل، کمک به والدین و حضور به‌موقع در کلاس‌ها تأکید کرد و گفت: امسال هیچ کلاس بدون معلم در ملایر نخواهیم داشت و با استفاده از همکاران بازنشسته تعدادی از همکاران که از طریق ماده ۲۸ جذب شده‌اند.... ، این مشکل برطرف شده است.

مدیر آموزش و پرورش ملایر همچنین با اشاره به اجرای پروژه مهر گفت: از تمام ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری برای تجهیز مدارس استفاده کرده‌ایم تا سالی پرنشاط و آرام را برای دانش‌آموزان رقم بزنیم.

وی با بیان اینکه در این زمینه هفت کمیته تشکیل شده است، افزود: سال گذشته در سطح استان در اجرای پروژه مهر رتبه اول را کسب کردیم و امسال نیز تلاش می‌کنیم از همه ظرفیت‌ها استفاده کنیم. البته هدف ما کسب رتبه نیست، بلکه ارتقا و نظارت بر کیفیت مدارس است تا ان‌شاءالله بتوانیم سال تحصیلی خوبی را برای دانش‌آموزان رقم بزنیم. در ادامه زنگ شکوفه‌ها در مدرسه دخترانه الله زمان نو اخته و دانش‌آموزان پایه اول این مدرسه سال تحصیلی جدید را آغاز کردند.

انتهای پیام