صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۶۶۷۹
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۹

محفل انس با قرآن کریم مشترک نیروهای مسلح شهرستان بندرانزلی به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس به میزبانی منطقه چهارم نیروی دریایی ارتش در مسجد پیامبر اعظم(ص) بندرانزلی برگزار شد.

به گزارش ایکنا از گیلان، به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس محفل انس با قرآن کریم مشترک نیروهای مسلح بندرانزلی امروز، اول مهرماه به میزبانی منطقه چهارم نیروی دریایی ارتش در مسجد پیامبر اعظم(ص) این شهرستان برگزار شد.

حجت‌الاسلام سید عبدالجواد شمس‌‌الدین، امام جمعه بندرانزلی در این مراسم با اشاره به آیه ۷۱ از سوره مبارکه نسا «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا خُذُوا حِذْرَكُمْ فَانْفِرُوا ثُبَاتٍ أَوِ انْفِرُوا جَمِيعًا؛ اى كسانى كه ايمان آورده‏‌ايد [در برابر دشمن] آماده باشيد [=اسلحه خود را برگيريد] و گروه گروه [به جهاد] بيرون رويد يا به طور جمعى روانه شويد»، اظهار کرد: وحدت، انسجام، همراهی و اتحاد در برابر دشمن یک اصل مهم در جامعه ایمانی است.

وی با تاکید بر اینکه عجز در برابر دشمن از انسان مومن مورد انتظار نیست، افزود: انسان مومن همیشه شجاع بوده و در دلاوری و شجاعت باید به گونه‌ای باشد که جز خداوند متعال از هیچکس و هیچ چیز دیگری خوف و هراس نداشته باشد. 

شمس‌الدین گفت: اساسا فلسفه ایمان در وجود انسان‌ها همین است که جز در برابر خالق از مخلوق هیچ ترسی ندارد و هیچ اظهار عجزی در برابر مخلوقین از انسان مومن دیده نمی‌شود.

امام جمعه بندرانزلی با اشاره به بخش «خُذُوا حِذْرَكُمْ فَانْفِرُوا ثُبَاتٍ أَوِ انْفِرُوا جَمِيعًا» در آیه شریفه ۷۱ از سوره مبارکه نسا، تاکید کرد: آنچه در این آیه شریفه و آیات دیگر قرآن کریم توصیه شده حرکت جمعی و متحدانه و منسجم در برابر دشمن است. آنچه در دوره دفاع مقدس اتفاق افتاد حضور قاطبه مردم در پشتیبانی از نظام اسلامی، جبهه‌ها و رزمندگان از اقصی نقاط کشور بود.

امام جمعه بندرانزلی آگاهی در برابر دشمنان را به عنوان یک سپر دفاعی در آموزه‌های دینی عنوان کرد و گفت: این آگاهی نشانه‌ای از هوشیاری انسان‌های مومن است.

شمس‌الدین تصریح کرد: به دستور قرآن کریم انسان مومن باید همیشه آگاه و هوشیار باشد، مجهز بوده و سپر دفاعی در برابر دشمن داشته باشد و از توانمندی‌هایش در برابر دشمن استفاده کند تا مورد هجمه قرار نگیرد.

امام جمعه بندرانزلی با اشاره به اینکه دشمن انسان‌های مومن علاوه بر دشمنان بیرونی، دشمن یا همان شیطان درونی و نفس است، گفت: دشمن درونی، نفس انسان است که همیشه در کمین و درصدد ضربه زدن به انسان است تا دچار لغزش و انحراف شود در حالی که انسان مومن در برابر هر کدام از این دشمن‌ها نباید ترسیده و تزلزل پیدا کند.

یادآوری می‌شود، در پایان این محفل نورانی، از تعدادی از خانواده شهدا تجلیل شد.

انتهای پیام