صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۰۹۱۳۴
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۷

سفیران کریمه اهل بیت(ع) با حضور در شهرستان نجف‌آباد اصفهان از بیماران بیمارستان حضرت فاطمه‌الزهرا(س) نجف‌آباد، عیادت و فضای بیمارستان را معطر به عطر حرم کریمه اهل‌ بیت(ع) کردند.

به گزارش ایکنا از قم، به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، سفیران کریمه با حضور در شهرستان نجف‌آباد اصفهان از بیماران بیمارستان حضرت فاطمه‌الزهرا(س) نجف‌آباد، عیادت و فضای بیمارستان را معطر به عطر حرم کریمه اهل‌ بیت(ع) کردند.
 
همچنین خادمان حرم مطهر در ادامه در مسجد گلدشت شهر گلدشت از توابع شهرستان نجف‌آباد حضور یافته و در جمع نمازگزاران، برنامه‌های فرهنگی و قرائت زیارتنامه حضرت معصومه(س) را اجرا کردند.
 
حضور در گلزار شهدا و زیارت قبور شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، حضور در برنامه نصف جهان مرکز صدا و سیما اصفهان، دیدار و تکریم خانواده شهدا، حضور در اجتماعات مذهبی، دیدار با پیرغلامان و خادمان مجالس اهل بیت، دیدار با طلاب حوزه علمیه از دیگر برنام‌های سفیران کریمه در شهرستان نجف آباد اصفهان بود.
 
همچنین سفیران کریمه با حضور در شهرستان شاهین شهر از پروژه‌های مختلف خدمت رسانی قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا بازدید کردند و در ادامه عیادت از بیماران بیمارستان گلدیس، حضور در مساجد و هیئات مذهبی، حضور در نماز جمعه و حضور در کانون بیج مدحان از دیگر برنامه‌های سفیران کریمه در شاهین شهر اصفهان بود.
 
این برنامه‌ها با هدف گسترش فرهنگ زیارت، ترویج سبک زندگی کریمانه و ارتباط معنوی میان مردم مناطق مختلف کشور با آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) برگزار می‌شود.
انتهای پیام