صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۱۲۷۵
تاریخ انتشار : ۲۶ مهر ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۶

آزمون اعطای مدرک حفظ عمومی قرآن کریم با هدف ترویج فرهنگ انس با قرآن، تقویت انگیزه حفظ و ارزیابی سطح علمی حافظان، 25 مهرماه در خانه قرآن و عترت «تسنیم» اهواز برگزار شد.

صادق مزرعه‌فرد، مدیر خانه قرآن و عترت «تسنیم» اهواز در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان، با بیان اینکه آزمون حفظ عمومی قرآن کریم این خانه قرآن، روز گذشته، ۲۵ مهرماه برگزار شد، گفت: این آزمون در راستای اجرای طرح اعطای مدرک حفظ عمومی قرآن کریم و با نظارت سازمان تبلیغات اسلامی و همکاری مربیان خانه قرآن و عترت تسنیم برگزار شد. 

وی اظهار کرد: در این آزمون که به‌صورت شفاهی برگزار شد، حفاظ در رشته‌های مختلف شامل حفظ یک جزء، دو جزء، سه جزء، پنج جزء، هفت جزء، 10 جزء، ۱۵ جزء و حفظ کل قرآن شرکت کردند. 

مزرعه‌فرد ادامه داد: داوری آزمون توسط استادان دارای مدرک ممتحن حفظ قرآن کریم انجام شد. در بخش آقایان، علی سواری از حافظان کل قرآن و در بخش بانوان، امینه پرورش داوری را برعهده داشتند. در پایان آزمون، ضمن تقدیر از زحمات مربیان، از تلاش و حضور فعال شرکت‌کنندگان نیز قدردانی شد. 

مدیر خانه قرآن و عترت تسنیم اهواز در پایان گفت: این برنامه با هدف ترویج فرهنگ انس با قرآن، تقویت انگیزه حفظ و ارزیابی سطح علمی حافظان برگزار شد.

انتهای پیام