صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۳۰۷۲
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۱

حافظان و قاریان استان گیلان در چهل‌وهشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم موفق به کسب رتبه‌های برتر شدند.

محمدمهدی قربانیان، رئیس اداره قرآن اداره‌کل اوقاف و امور خیریه گیلان در گفت‌وگو با ایکنا از استان از افتخار آفرینی متسابقان گیلانی در چهل‌وهشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم خبر داد و اظهار کرد: در بخش بانوان عاطفه ناصح رتبه اول ترتیل ایران و فاطمه پوردهنده رتبه چهارم حفظ کل زیر ۱۸ سال را کسب کردند.

وی افزود: در بخش آقایان نیز سیدابوالفضل اقدسی رتبه سوم حفظ کل زیر ۱۸ سال و محمدطه شافعی رتبه پنجم حفظ کل زیر ۱۸ سال را کسب کردند و همچنین محمدرضا جعفرپور که حائز مقام اول حفظ کل شد به نمایندگی از استان تهران در مسابقات حضور یافته بود. 

قربانیان با بیان اینکه پیش از این نیز مجتبی خوش‌رفتار در رشته اذان موفق به مقام سوم شده بود، گفت: کسب این توفیقات را حافظان و قاریان جوان استان‌، خانواده‌های محترم‌شان، اساتید و جامعه قرآنی گیلان و دست‌اندرکاران مسابقات اوقاف تبریک عرض می‌کنم و از درگاه خداوند متعال برای قهرمانان قرآنی استان‌مان آرزوی توفیق روزافزون مسئلت داریم. 

انتهای پیام