صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۵۶۳۲
تاریخ انتشار : ۱۸ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۸

قرآن مرتل دانشجویان الازهر از امروز، 18 آبان از رادیو قرآن قاهره روی آنتن می‌رود.

به گزارش ایکنا به نقل از القاهره، قرآن مرتل دانشجویان الازهر در راستای نقش منطقه‌ای و بین‌المللی رادیو قرآن قاهره و عمل به توصیه‌های عبدالفتاح سیسی، رئیس‌جمهور مصر مبنی بر آمادگی برای راه‌اندازی وب‌سایت جهانی این رادیو، از این رسانه پخش خواهد شد.

در بیانیه انجمن ملی رسانه‌های مصر آمده است: رادیو قرآن کریم به صورت متوالی یکشنبه هر هفته ساعت ۲۲:۱۵ به وقت قاهره، ختم مرتل قرآن دانشجویان الازهر را پخش می‌کند.

احمد مسلمانی، رئیس این انجمن اظهار کرد: این ختم قرآن پیشگامی مستمر مصر در تلاوت و درخشش مداوم استعدادهای جدید و خلاق در این مسیر را نشان می دهد.

گفتنی است، قرآن مرتل دانشجویان الازهر با صوت دانشجویانی که تلاوتی شاخص داشته‌اند، ضبط شده است و این افراد پس از مراحل دقیق گزینش و آموزش انتخاب شدند.

این قرآن از سوی کمیته بازنگری قرآن الازهر سه بار مورد بررسی دقیق قرار گرفته است تا از تلاوت صحیح و رعایت نحوه درست تلفظ حروف اطمینان حاصل شود.

آماده‌سازی قرآن مرتل الازهر نتیجه حدود سه سال تلاش مداوم بوده و این اثر در حدود ۳۰ ساعت تصویری، ترکیبی از صوت و لحن زیبا و مسلط بر قواعد تجوید است.

انتهای پیام