صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۱۸۲۷۵
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۴

همایش استانی حج عمره دانشگاهیان لرستان به میزبانی دانشگاه لرستان و با حضور مسئولان حج و زیارت استان و جمعی از دانشگاهیان روز گذشته، ۲۹ آبان‌ماه برگزار شد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه لرستان، روز گذشته 29 آبان‌ماه همایش استانی حج عمره دانشگاهیان استان، به میزبانی دانشگاه لرستان با حضور مسئولان دانشگاهی، مدیران حج و زیارت و جمعی از دانشگاهیان برگزار و ابعاد اخلاقی، معرفتی و آموزشی حج، تبیین شد.

در این همایش، مهرداد دادستانی، رئیس دانشگاه لرستان، حج را «سفری برای تعالی اخلاقی و رهایی از تعلقات دنیوی» توصیف کرد.

وی گفت: رفتن به آیین معنوی حج، باعث خودسازی و کمال اخلاقی انسان می‌شود. حج، به نوعی رها شدن از تعلقات دنیوی و پیوستن به معنویت و رشد اخلاقی است.

دادستانی افزود: در حج، انسان‌ها فارغ از نژاد، زبان و ملیت، در کنار هم به اتحاد معنوی می‌رسند؛ حج، هجرت از مادیات به معنویات است و نماد وحدت امت اسلامی.

همچنین، حجت‌الاسلام والمسلمین مجید مؤیدی، رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان، در سخنانی تخصصی، مباحث «مکه‌شناسی» و آموزه‌های معرفتی حج را تشریح کرد.

وی با ارائه توضیحات تاریخی، عبادی و معنوی، جایگاه این سفر الهی را برای دانشگاهیان، تبیین کرد.

در بخش دیگری از همایش، سیدحمید مصطفایی، مدیر حج و زیارت استان لرستان و زهره‌ای، مدیر کاروان حج عمره دانشگاهیان استان، در سخنرانی‌های جداگانه به اهمیت حج در فرهنگ اسلامی، الزامات آمادگی روحی و عملی زائران و نکات آموزشی و مناسک ضروری پرداختند و مسیر آمادگی هرچه بهتر دانشگاهیان برای این سفر معنوی را توضیح دادند.

این همایش، با هدف ارتقای معرفت دینی و آمادگی فکری و آموزشی دانشگاهیان برای حضور در حج عمره، در سالن شهید سلیمانی دانشگاه لرستان برگزار شد.

انتهای پیام