صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۲۲۵۴۲
تاریخ انتشار : ۲۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۳

کارگاه تخصصی «صوت و لحن قرآن کریم» با موضوع بررسی شاخص‌های استفاده هنرمندانه از صدا، روز گذشته 21 آذر در دارالقرآن الغدیر اهواز برگزار شد.

به گزارش ایکنا از خوزستان، کارگاه تخصصی «صوت و لحن قرآن کریم» با موضوع بررسی شاخص‌های استفاده هنرمندانه از صدا، روز گذشته 21 آذر در دارالقرآن الغدیر اهواز برگزار شد.

مهمان ویژه کارگاه این هفته، علیرضا بیژنی، قاری بین‌المللی بود. در این کارگاه، بخشی از شاخص‌های اصلی استفاده هنرمندانه از صدا مورد بررسی آموزشی قرار گرفت.

کنترل تنفس و استقامت صوتی و همچنین تنوع در طبقات و درجات صوتی (بم، میانه و زیر) شاخص‌هایی بود که در این کارگاه بررسی شدند و بر نقش آنها در ایجاد استقامت و ثبات صوتی در تلاوت و جذابیت و تنوع شنیداری در تلاوت تأکید شد.

این کارگاه در قالب برنامه «کارگاه صوت و لحن» در دارالقرآن الغدیر و زیر نظر مجتمع عقیله الطالبیین برگزار شد. در پایان این برنامه، از گروه سرود نور الحسین(ع) به‌دلیل کسب رتبه اول مسابقات استانی سرود محلی، با اهدای لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد.

یادآور می‌شود، کارگاه تخصصی «صوت و لحن قرآن کریم» هر هفته جمعه‌ها با تدریس خلیل موسوی در دارالقرآن الغدیر اهواز برگزار می‌شد.

انتهای پیام