صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۲۲۵۹۲
تاریخ انتشار : ۲۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۴

مسئول مؤسسه قرآنی ندای ملکوت همدان با اشاره به برگزاری آئین اهدای پرچم جلسات خانگی قرآن کریم در کوی قاسم‌آباد، اظهار کرد: با هدف ترویج فرهنگ انس با قرآن و حمایت از فعالیت‌های مردمی، دو پرچم متبرک جلسات خانگی قرآن کریم به جلسات فعال این منطقه اهدا شد.

قاسم جهان‌آرا، مسئول مؤسسه قرآنی ندای ملکوت همدان و دبیر کارگروه جامعه قرآنی امام عصر (عج) در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، با اشاره به گسترش جلسات خانگی قرآن در استان، اظهار کرد: خوشبختانه تاکنون بیش از 900 جلسه قرآن خانگی در همدان ثبت شده که نشان‌دهنده رشد چشم‌گیر انس مردم با قرآن کریم است.

وی با اشاره به برگزاری آئین اهدای پرچم جلسات خانگی قرآن کریم در کوی قاسم‌آباد، اظهار کرد: با هدف ترویج فرهنگ انس با قرآن و حمایت از فعالیت‌های مردمی، دو پرچم متبرک جلسات خانگی قرآن کریم به جلسات فعال این منطقه اهدا شد.

جهان‌آرا افزود: نخستین پرچم به جلسه خانگی قرآن کریم شهید مدافع وطن، پاسدار شهید امین کرمی تقدیم شد؛ جلسه‌ای که با همت و مربی‌گری مادر بزرگوار این شهید، به‌صورت مستمر و منظم برگزار می‌شود.

مسئول مؤسسه قرآنی ندای ملکوت همدان ادامه داد: پرچم دوم نیز به هیئت حضرت رقیه(س) دختران حاج قاسم به مربی‌گری سرکار خانم یلان اهدا شد که این جلسه خانگی نیز نقش مؤثری در تربیت دختران نوجوان در فضای معنوی قرآن کریم دارد.

وی با اشاره به اینکه این جلسات که به صورت هفتگی در منطقه قاسم‌آباد برگزار می‌شوند کانونی برای پرورش نسل مؤمن، انقلابی و قرآنی‌اند، گفت: حضور نوجوانان در این محافل نشان‌دهنده اثرگذاری عمقی جلسات خانگی قرآن کریم است.

دبیر کارگروه جامعه قرآنی امام عصر (عج) با اشاره به برگزاری محفل جشن میلاد حضرت زهرا(س) اظهار کرد: این مراسم با حضور 8 جلسه خانگی قرآن، با سخنرانی حجت‌الاسلام دهقان و مدیحه‌سرایی حاج آقا آبی در مسجد بنی‌فاطمه شهرک بهشتی برگزار شد.در این برنامه که با حضور مدیران قرارگاه جلسات خانگی قرآن کریم و به همت سرکار حاجیه‌خانم صابریون اجرا شد، از مربیان قرآن و بانوان خادم امام زمان(عج) نیز تجلیل به‌عمل آمد.

جهان‌آرا همچنین به برگزاری مسابقه دل‌نوشته ویژه میلاد حضرت زهرا(س) اشاره کرد و گفت: این مسابقه با موضوع ارادت به بانوی دو عالم و مقام مادر برگزار می‌شود و شرکت‌کنندگان می‌توانند آثار خود را در قالب دل‌نوشته، شعر، خاطره و آثار صوتی و تصویری تا امروز ۲۲ آذرماه ارسال کنند. این طرح نیز به همت قرارگاه جلسات خانگی قرآن کریم استان اجرا می‌شود.

انتهای پیام