صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۲۲۷۶۲
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۳

شیخ «یاسر قلیبو»، قاری و مؤذن مسجدالاقصی پس از عمری عبادت در اولین قبله مسلمانان دار فانی را وداع گفت.

به گزارش ایکنا به نقل از قاهره 24، شیخ یاسر قلیبو که صوتی شاخص در اذان و تلاوت قرآن داشت و مدافع مسجدالاقصی در برابر اشغالگران صهیونیست بود، روز جمعه(21 آذر) دار فانی را وداع گفت.

او در طول زندگی خود حضوری فعال در مسجدالاقصی داشت و در حلقه‌های قرائت قرآن این مسجد شرکت می‌کرد و یکی از شاخص‌ترین ساکنان قدس و فلسطین بود که در الازهر تحصیل کرد.

شیخ یاسر تنها یک مؤذن و قاری معمولی نبود، بلکه یکی از چهره‌های دینی شاخص به شمار می‌آمد که با نام مسجدالاقصی، مردم و بازدیدکنندگان آن پیوند خورده بود.

وی همچنین با صوت آرام و خاشعانه در این مسجد اذان می‌گفت و قرآن تلاوت می‌کرد و هزاران نمازگزار فلسطینی به شنیدن صدایش در زمان‌های نماز و مناسبت‌های دینی در داخل مسجدالاقصی عادت داشتند.

این قاری و مؤذن به خاطر تعهد مداومش به مسجدالاقصی شناخته شده بود و این مسئله او را به بخش جدایی‌ناپذیری از زندگی دینی روزانه نمازگزاران این مسجد، با وجود شرایط دشوار و چالش‌های امنیتی در منطقه، تبدیل کرده بود.

شیخ یاسر قلیبو در محیطی متولد و بزرگ شد که در آن علوم دینی را آموخت. در طول زندگی‌اش، در جلسات دینی و مذهبی شرکت می‌کرد و حضورش در صحن‌ها و حیاط‌های مسجدالاقصی، نمونه‌ای از فداکاری او برای خدمت به دین و جامعه‌اش بود.

انتهای پیام