صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۲۳۸۲۵
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۸

امام جمعه موقت مسجد جامع بهاران سنندج با اشاره به اصول خانواده از دیدگاه قرآن و سنت، بر اهمیت رابطه‌ی مساوی و عادلانه بین زن و مرد تاکید کرد و گفت: پایبندی به اصول اصلاحی در تقویت روابط خانوادگی ضروری است.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی مرکز بزرگ اسلامی استان کردستان، سید ذکریا حسینی، امام جمعه موقت مسجد قبای بهاران سنندج امروز، 28 آذر‌ماه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته در مسجد جامع قبای بهاران سنندج، به خانواده از دیدگاه قرآن و سنت اشاره کرد و گفت: در دین اسلام، خداوند متعال برای اصلاح جامعه اصول خاصی را برای خانواده‌ها وضع کرده است.

وی با اشاره به اصول خانواده از دیدگاه قرآن و سنت، بر اهمیت رابطه‌ی مساوی و عادلانه بین زن و مرد تأکید کرد و افزود:  پایبندی به اصول اصلاحی در تقویت روابط خانوادگی ضروری است.

امام جمعه موقت مسجد قبای بهاران سنندج بیان کرد: این اصول چهارگانه شامل رابطه‌ عادلانه بین زن و مرد، رابطه‌ی محبت‌آمیز بین والدین و فرزندان، نصیحت و دلسوزی در داخل خانواده، و حفظ احترام و محبت در روابط است.

ماموستا حسینی در توضیح رابطه‌ میان زن و مرد گفت: در قرآن کریم آمده است که مرد و زن باید به یکدیگر به عنوان لباس و پوشش همدیگر احترام بگذارند.

انتهای پیام