صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۲۴۱۹۹
تاریخ انتشار : ۳۰ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۰
نماینده ولی‌ فقیه در آذربایجان‌شرقی:

حجت‌الاسلام والمسلمین مطهری اصل فعالیت مؤسسات خیریه را پاسخی عملی به نیازهای واقعی جامعه دانست و تصریح کرد: رسیدگی به کودکان، نوجوانان و خانواده‌های نیازمند، به‌ویژه در حوزه‌های تربیتی، فرهنگی و اجتماعی، نقش مهمی در کاهش آسیب‌های اجتماعی و حفظ پاکی نسل آینده دارد.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی دفتر امام جمعه تبریز، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مطهری‌اصل، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه تبریز، امروز، سی‌ام آذرماه در دیدار با اعضای هیئت‌مدیره و امنای مؤسسه خیریه فرزندان رحمت، با تأکید بر فلسفه الهی نیازمندی انسان‌ها به یکدیگر، فعالیت نهادهای خیریه را زمینه‌ساز تعالی اخلاقی، اجتماعی و معنوی جامعه دانست.

وی با استناد به آیات و روایات اسلامی اظهار کرد: خداوند متعال انسان‌ها را به‌گونه‌ای آفریده است که نیازمند یکدیگر باشند و این نیازمندی، بستر شکل‌گیری صفات والای انسانی همچون ایثار، گذشت، انفاق، نوع‌دوستی و شکستن غرور نفسانی است؛ نعمتی که با هیچ هزینه مادی قابل جایگزین نیست.

مطهری‌اصل با بیان اینکه «همه انسان‌ها فقیر الی‌الله هستند»، افزود: طبق تصریح قرآن کریم، تنها ذات خداوند متعال بی‌نیاز مطلق است و حتی پیامبران الهی نیز در مسیر انجام رسالت خود، نیازمند همکاری و همراهی مردم بوده‌اند؛ از همین رو خدمت به بندگان خدا، خود عین بندگی پروردگار است.

امام جمعه تبریز، فعالیت مؤسسات خیریه را پاسخی عملی به نیازهای واقعی جامعه دانست و تصریح کرد: رسیدگی به کودکان، نوجوانان و خانواده‌های نیازمند، به‌ویژه در حوزه‌های تربیتی، فرهنگی و اجتماعی، نقش مهمی در کاهش آسیب‌های اجتماعی و حفظ پاکی نسل آینده دارد و اگر در این مسیر کوتاهی شود، جامعه با پیامدهای سنگین اخلاقی و اجتماعی مواجه خواهد شد.

وی با اشاره به نقش مؤثر اقدامات پیشگیرانه افزود: بسیاری از آسیب‌ها، ریشه در فقر، کم‌توجهی فرهنگی و نبود حمایت‌های به‌موقع دارند؛ مؤسسات خیریه با همت، اخلاص و برنامه‌ریزی صحیح می‌توانند زمینه «حیات طیبه» را برای افراد فراهم کنند؛ حیاتی که قرآن کریم از آن به‌عنوان زندگی پاک و سالم یاد می‌کند.

مطهری اصل با تأکید بر ارزش دعا و آثار معنوی آن اظهار کرد: دعای افراد نیازمندی که مشکلی از آنان برطرف شده، از جمله دعاهای مستجاب است و این دعاها، هم در دنیا موجب آرامش و برکت می‌شود و هم در آخرت سرمایه‌ای عظیم برای خادمان مردم خواهد بود.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با تأکید بر ضرورت معرفی صحیح و حکیمانه فعالیت‌های خیرخواهانه گفت: اطلاع‌رسانی درست و هدفمند برای جذب خیرین و گسترش مشارکت مردمی، نه‌تنها اشکالی ندارد، بلکه اقدامی پسندیده و لازم است تا افراد نیکوکار بیشتری بتوانند در این مسیر الهی سهیم شوند.

وی در پایان با قدردانی از زحمات اعضای هیئت‌مدیره، امنا و خادمان مؤسسه فرزندان رحمت، ابراز امیدواری کرد با استمرار فعالیت‌های خالصانه، توسعه همکاری‌های مردمی و توجه هم‌زمان به ابعاد مادی و معنوی خدمت، شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی و رشد اخلاقی در جامعه باشیم.

دیدار امام جمعه تبریز با اعضای هیئت‌مدیره و امنای مؤسسه خیریه فرزندان رحمت
دیدار امام جمعه تبریز با اعضای هیئت‌مدیره و امنای مؤسسه خیریه فرزندان رحمت
دیدار امام جمعه تبریز با اعضای هیئت‌مدیره و امنای مؤسسه خیریه فرزندان رحمت
دیدار امام جمعه تبریز با اعضای هیئت‌مدیره و امنای مؤسسه خیریه فرزندان رحمت
دیدار امام جمعه تبریز با اعضای هیئت‌مدیره و امنای مؤسسه خیریه فرزندان رحمت
دیدار امام جمعه تبریز با اعضای هیئت‌مدیره و امنای مؤسسه خیریه فرزندان رحمت
دیدار امام جمعه تبریز با اعضای هیئت‌مدیره و امنای مؤسسه خیریه فرزندان رحمت
انتهای پیام