صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۳۵۷۳۱
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۲

ده‌ها هزار فلسطینی نخستین نماز جمعه ماه رمضان را در مسجدالاقصی اقامه کردند؛ این در حالی بود که نیروهای اشغالگر اسرائیلی با بستن گذرگاه‌ها و اعمال محدودیت‌های گسترده، دسترسی نمازگزاران به شهر قدس را محدود کرده بودند.

به گزارش ایکنا به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، اداره اوقاف اسلامی و استانداری قدس اعلام کردند حدود ۸۰ هزار نفر در نماز جمعه امروز شرکت کردند و نماز غایب نیز برای شهدای غزه و کرانه باختری برگزار شد.

نیروهای اسرائیلی بیشتر ایست‌ و بازرسی‌های اطراف قدس را بستند و تنها گذرگاه‌های قلندیا و بیت‌ لحم را با سهمیه محدود باز نگه داشتند. گزارش‌ها از برخورد با خبرنگاران، امدادگران و برخی نمازگزاران در اطراف ایست‌ بازرسی قلندیا حکایت دارد.

همچنین پلیس رژیم صهیونیستی ده‌ها جوان فلسطینی را در ورودی‌های بخش قدیمی قدس متوقف و پس از بررسی هویت، از ورود آنان جلوگیری کرد. برخی افراد دارای حکم منع ورود نیز اجازه حضور در مسجدالاقصی را نیافتند.

نیروهای اسرائیلی در اطراف بخش قدیمی قدس و صحن‌های مسجدالاقصی به‌ طور گسترده مستقر شدند و با نصب موانع فلزی و بستن خیابان‌های اصلی، مسیر حرکت نمازگزاران را محدود کردند.

شیخ محمد سلیم، خطیب مسجدالاقصی، از مسلمانان خواست در طول ماه رمضان و دیگر ایام سال برای حضور در این مسجد تلاش کنند و حرمت و قداست آن را پاس بدارند. وی افزود کسانی که نیت حضور داشته اما به‌ دلیل موانع موفق نشده‌اند، از پاداش کامل نزد خداوند برخوردار خواهند بود.

انتهای پیام