صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۳۸۳۰۹
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۰

حزب‌الله لبنان در بیانیه شماره چهارم خود از حمله موشکی به مقر منطقه شمالی ارتش رژیم اسرائیل خبر داد.

به گزارش ایکنا، به نقل از المنار؛ حزب‌الله اعلام کرد: «در واکنش به تجاوزات جنایتکارانه اسرائیل علیه ده‌ها شهر و شهرک لبنانی از جمله ضاحیه جنوبی بیروت، مجاهدان مقاومت اسلامی ساعت ۰۳:۳۰ بامداد امروز چهارشنبه با موشک نقطه‌زن به مقر فرماندهی منطقه شمالی ارتش دشمن اسرائیلی (پایگاه دادو) واقع در شمال شرق شهر اشغالی صفد حمله کردند.»

همچنین حزب‌الله لبنان از صبح امروز چهارشنبه با صدور سه بیانیه از حمله موشکی و پهپادی به مواضع رژیم صهیونیستی خبر داده است.

حزب‌الله در بیانیه نخست خود اعلام کرد: «در واکنش به تجاوزات جنایتکارانه اسرائیل علیه ده‌ها شهر و شهرک لبنانی از جمله ضاحیه جنوبی بیروت، مجاهدان مقاومت اسلامی ساعت ۰۱:۲۰ بامداد امروز چهارشنبه محل تجمع ارتش دشمن اسرائیلی را در منطقه المطله موشک‌باران کردند.»

حزب‌الله در بیانیه دوم هم اظهار کرد که مجاهدان مقاومت اسلامی ساعت 02:00 بامداد امروز چهارشنبه با دسته‌ای از پهپادهای انتحاری به مقر شرکت صنایع هوایی اسرائیل (IAI ) در مرکز فلسطین اشغالی حمله کردند.

مقاومت اسلامی لبنان در بیانیه سوم هم تاکید کرد که مجاهدانش در ساعت ۰۳:۳۰ بامداد امروز چهارشنبه با موشکی نقطه‌زن به پایگاه کنترل پهپادی گیفع در شرق شهر اشغالی صفد حمله کردند.

انتهای پیام