صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۴۴۰۹۷
تاریخ انتشار : ۱۴ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۳

به قلم حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد رودگر، عضو هیئت علمی گروه عرفان و معنویت پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی

پیام حکیم متأله، مفسر بزرگ قرآن، فقیه برجسته، عارف اجتماعی و انقلابی علامه جوادی آملی آن هم با حال خاص معنوی، خضوع تمام عیار، نگاه آسمانی و توحیدی، جانمایه جهادی و حماسی در «نظام امامت و امت» قابل تحلیل و تعلیل هست.

پیامی که برای اصحاب با صفا و وفای «میدان»(رزمندگان جبهه حق و نیروهای مسلح مقتدر)، مردم بصیر و حاضر در صحنه و «خیابان»(امت آگاه به زمان و همرأی و همراه امام جامعه و رهبری عزیزالوجود) و دولت حامی و پشتیبان «میدان و خیابان» بسیار روح افزا و روحیه بخش، نشاط آور و امید آفرین بود.

پیامی که در امتداد پیام های عالمانه، شجاعانه و مجاهدانه امام انقلاب و نظام اسلامی آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای(ادام الله ظله الوارف) عامل یأس دشمنان اسلام ناب محمدی(ص) و امید دوستان اسلام ناب و ولایت‌اندیشان و پیروان و پشتیبانان ولایت فقیه را فراهم ساخت.

آری آن عالم ربانی با حال روحی خاص، بغض و اشک در چشم و در نهایت خضوع و تواضع به توصیف مردم رشید و انقلابی پرداخت و فرمود:

مطلب بعدی مربوط به مردم بزرگ و بزرگوار این سرزمین است که اینها شب‌ها مرتب در خیابان حضور خود را اعلام می‌کنند. شما گاهی می‌بینید که یک مرد بزرگ و بزرگوار و باجلال و شکوهی، به همراه خانواده و فرزندان کوچک و بزرگ خودش حضور پیدا کرده، اینها جزء فرشتگان زمین اند.

آیت‌الله العظمی جوادی آملی در خصوص پرچمداری مردم عزیز ایران نیز تعابیری به کار برد که در واقع به تبارشناسی تاریخی_ معرفتی اقدام معنادار توحیدی پرداخته و آن را ابراهیم مشرب و خلیل آسا دانسته و تفسیر کرد و فرمود: پرچم یک شرفی است.

اول کسی که در مبارزات، پرچم به دست گرفت و روی پرچم نوشته شده بود: «لا اله الا الله» ابراهیم خلیل بود.

شما مردم هم ابراهیم‌زاده‌اید، پیغمبرزاده‌اید، رسول‌زاده‌اید، بزرگ‌زاده‌اید، بزرگوارید. ما اگر در برابر شما خضوع می‌کنیم، اگر در برابر شما اظهار کوچکی می‌کنیم، برای این است که شما خیلی بزرگید.

من هر وقت این صحنه شب‌ها را می‌بینم، واقعاً احساس کوچکی می‌کنم و این پرچم «لا اله الا الله» امروز به دست شماست».

آری این است امتداد اجتماعی حکمت متعالیه، امتداد اجتماعی عرفان ناب اسلامی در فقه اکبر و امتداد اجتماعی اخلاق و فقه مصطلح در فقه اوسط و اصغر تا نشان داده شود که منظومه معارف اصیل اسلام نبوی، علوی، منظومه‌ای اجتماعی، جهادی، حماسی و تمدنی در صراط عقلانیت، معنویت و عدالت اجتماعی است.

به حقیقت آنچه شبانگاهان در خیابان‌های کشور امام رضا(علیه السلام) و امام زمان(عج) ساری و در واقع متجلی است، حکایتی از حضور فعال و بالفعل «فرشتگان روی زمین» است که خدای سبحان عقول آنان را تدبیر و قلوب آنها را تصرف کرده و برمدار خون خالص و زلال امام شهیدشان در خانه و خیابان جاری ساخته و در امتداد میدان مجاهدت مؤمنانه و موحدانه مجاهدان و رزمندگان اسلام قرار داده است.

به امید نزول رحمت و نصرت الهی، فتح و ظفر نهایی جبهه حق و جمهوری اسلامی علیه جبهه باطل اعم از کفر، شرک، نفاق استکباری، آمریکای ابرغارتگر و رژیم صهیونی جانی و جنایتکار.

انتهای پیام