صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۴۶۹۴۸
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۹:۵۷

رژیم صهیونیستی با نقض آتش‌بس، به «بیت یاحون» واقع در جنوب لبنان حمله کرد که بر اثر این حمله یک شهروند لبنانی به شهادت رسید.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از المنار، سازمان دفاع مدنی در جنوب لبنان اعلام کرد: در نتیجه حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به یک موتورسیکلت در بیت یاحون واقع در جنوب لبنان یک نفر شهید شد.
 
این جنایات در حالی رخ داد که بنا بر اعلام مقامات لبنانی از شب گذشته در این کشور آتش‌بس برقرار شده ست.
 
در همین راستا، فراکسیون پارلمانی حزب‌الله در بیانیه‌ای اعلام کرد که آتش‌بس در لبنان در درجه اول در نتیجه فشار و تماس‌های ایران حاصل شد.
 
در این بیانیه آمده است: مقامات، لبنان را وارد مرحله بسیار خطرناکی برای انسجام داخلی و وحدت ملی آن کرده‌اند.
 
فراکسیون پارلمانی حزب‌الله اظهار کرد: ما تعهد خود را به آتش‌بس اعلام می‌کنیم، مشروط بر اینکه شامل همه مناطق و شامل توقف خصومت‌ها باشد.
انتهای پیام