صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۳۵۱۳۳۰
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۳

نخستین جشنواره سراسری حفظ کل قرآن کریم و مفاهیم الهی «مشکات» برگزار شد و دو هزار و ۵۱۱ نفر در این رویداد شرکت کردند.

به گزارش ایکنا، جشنواره سراسری حفظ کل قرآن کریم و مفاهیم الهی «مشکات» در مرحله نخست با برگزاری آزمون کتبی در سه بخش حفظ کل قرآن کریم، ترجمه آیات و تفسیر سوره مبارکه حجرات برگزار شد.

پس از ارزیابی اولیه، ۵۰ نفر از آقایان و ۵۰ نفر از بانوان به مرحله نیمه‌نهایی راه یافتند. این مرحله در روز‌های ۲۰ و ۲۱ آذرماه ۱۴۰۴ به‌صورت برخط برپا شد.

در ادامه، ۱۴ نفر از آقایان و ۱۲ نفر از بانوان با دریافت بالاترین امتیازات به مرحله نهایی راه پیدا کردند. مرحله پایانی این جشنواره نیز ۱۸ اردیبهشت‌ماه برگزار شد و برگزیدگان نهایی در دو بخش آقایان و بانوان به شرح زیر معرفی شدند.

برگزیدگان بخش آقایان به ترتیب رتبه 

امیرحسین عطارزاده

مهدی برنده

سپهر زارع تیموری

محمد حسن‌پور

مجتبی علیرضالو

محمدمهدی ایوبی

اسماعیلی

حسین مهدی‌خانی

ابوذر کرمی

سیدعلی حسینی

علیرضا خدابخشی

برگزیدگان بخش بانوان به ترتیب رتبه

حدیث نظری

نرگس مولایی

ثنا نظری

محدثه جلالی

فاطمه روحانی

سکینه مرادلو

رضوان حبیب‌الهی

زهرا رضایی

مهنا رجبعلی‌بیگلو

ریحانه امامی

زهرا محمدی

جشنواره سراسری حفظ کل قرآن کریم و مفاهیم الهی «مشکات» با هدف ترویج فرهنگ انس با قرآن، تعمیق مفاهیم آیات الهی و شناسایی و حمایت از حافظان ممتاز کشور برگزار شد و زمینه‌ای برای رقابت علمی و معنوی حافظان قرآن در سطح ملی فراهم کرد.

انتهای پیام