صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۱۴۰۹۴۵۸
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۴

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: دوره حفظ مفهومی و تفسیر کاربردی قرآن به همت مؤسسه زلال وحی در جامعةالهدی مشهد برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین رضا معماریانی، مدیر مسئول مؤسسه زلال وحی مشهد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اعلام این خبر گفت: دوره حفظ مفهومی و تفسیر کاربردی قرآن به همت مؤسسه زلال وحی از اول ماه رمضان در جامعةالهدی مشهد برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: جلسه توجیهی دوره حفظ مفهومی و تفسیر کاربردی قرآن کریم ویژه دانشجویان خارجی جامعة‌الهدی مشهد با حضور 50 نفر در مکان این دانشگاه برگزار و مقرر شد در ماه رمضان ادامه دوره برگزار شود.

حجت‌الاسلام معماریانی تصریح کرد: در جلسه توجیهی دوره 21 اردیبهشت‌ماه برگزار و دوره‌های تخصصی قرآنی برای دانشجویان بیان شد.

وی در پایان اظهار کرد: مؤسسه زلال وحی مشهد از سال 1382 با دریافت مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آغاز به کار کرده و در حال حاضر دوره‌های آموزشی متنوعی را در مؤسسه، حوزه‌های علمیه، جامعةالهدی و... برگزار می‌کند.