صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۵۲۹۸۸
تاریخ انتشار : ۰۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۳

گروه سیاسی: نماز عبادی ـ سیاسی جمعه این هفته تهران به امامت حجت‌الاسلام والمسلمین صدیقی اقامه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مراسم نماز عبادی ـ سیاسی جمعه این هفته تهران از ساعت 11:50 با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید توسط ابوذر سلطانی، از قاریان ممتاز کشورمان در دانشگاه تهران آغاز می‌شود و در ادامه حجت‌الاسلام والمسلمین گواهی، دقایقی به بیان مسائل شرعی می‌پردازد.

سپس سید محمدجواد هاشمی‌نژاد، فرزند شهید هاشمی‌نژاد و دبیر کنگره 17هزار شهید ترور، در خصوص برگزاری این کنگره سخنرانی خواهد کرد.

در ادامه محمد نهاوندیان، رئیس دفتر رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری، به مناسبت هفته دولت و عملکرد دولت در حوزه اقتصاد مقاومتی، پیش از خطبه‌ها به سخنرانی می‌پردازد.

نماز عبادی ـ سیاسی جمعه تهران نیز پس از ایراد خطبه‌ها، به امامت آحجت‌الاسلام و المسلمین کاظم صدیقی اقامه می‌شود.

بنابراین گزارش، اذان ظهر روز جمعه، 6 شهریورماه، به افق تهران ساعت 13:06 است.