صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۳۷۷۹۷۲
تاریخ انتشار : ۱۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۲
آیت‌الله هاشمی رفسنجانی:

گروه سیاسی: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به دو حادثه غمبار در حج امسال بر اهمیت روشن شدن حقیقت این اتفاقات برای جلوگیری از تکرار و تأمین امنیت روانی زائران حرمین شریفین در مکه و مدینه تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام طی سخنانی در آغاز جلسه امروز کمیسیون نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام با یادآوری برنامه‌های دیپلماسی دولت برای رونق تعاملات منطقه‌ای و بین‌المللی نظام در قالب سیاست خارجی، اظهار امیدواری کرد که ادامه راه نیز در راستای مصالح نظام و منافع ملی طی شود.

 آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در ادامه سخنان خویش با اشاره به دو حادثه غمبار در حج امسال، به ویژه مرگ مظلومانه حجاج چندین کشور اسلامی، در سرزمینی که پرندگان و درندگان امنیت دارند، گفت: این اتفاقات، احساسات همه مسلمانان را جریحه‌دار کرد و بدتر از آن، ابهاماتی است که باید روشن شود.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی همچنین با تأکید بر اهمیت روشن شدن حقیقت و واقعیت این اتفاقات، برای جلوگیری از تکرار و تأمین امنیت روانی زائران حرمین شریفین در مکه و مدینه، به برنامه برگشت جنازه‌ها و همچنین مجروحان به کشور اشاره کرد و گفت: امیدواریم مسئولان مربوطه با اهتمام ویژه، برنامه انتقال اجساد و ادامه درمان مجروحان را در کشور پیگیری نمایند که هم باعث تسلّای خاطر خانواده‌ها و بازماندگان می‌شود و هم از نگرانی ملی در جامعه می‌کاهد.