صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۵۹۸۱۴۰
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۰

گروه بین‌الملل: صدها نفر از مسلمانان مالی با همکاری یکدیگر بزرگ‌ترین مسجد رُسی واقع در این کشور را مرمت و بازسازی کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری Dünya Bülteni، بزرگ‌ترین مسجد رسی جهان که در شهر «جنه» (Djenné) این کشور قرار دارد، مورد مرمت و بازسازی قرار گرفت.
مردم این شهر هر ساله طی مراسمی با تهیه گل از کرانه رود «بانی» به طور دسته جمعی با شور و اشتیاق فراوان به مرمت این مسجد می‌پردازند.
مراسم مرمت این مسجد معمولا هر سال در روز خاصی به نام «عید گِل» انجام می‌گیرد که در آن اقشار مختلف جامعه شرکت می‌کنند.

این مسجد که در قرن سیزدهم میلادی ساخته شده و در فهرست میراث جهانی «یونسکو» نیز به ثبت رسیده است، یکی از شاهکارهای معماری جهان به شمار می‌رود.
بیش از 90 درصد مردم مالی مسلمان هستند و در هر روستا و محله‌‌ای جلسات آموزش قرآن ویژه کودکان دایر می‌شود.