صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۶۰۸۲۳۱
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۰۸
همزمان با لیالی قدر؛

گروه دانشگاه: سامانه آموزش مجازی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها اقدام به برگزاری درس «حقیقت مظلوم» با هدف آشنایی قشر فرهیخته جامعه با سیره آن حضرت کرده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) همزمان با فرا رسیدن شب‌های قدر و ایام شهادت حضرت علی(ع) سامانه آموزش مجازی دانشگاهیان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها اقدام به برگزاری درس «حقیقت مظلوم» با هدف آشنایی قشر فرهیخته جامعه با سیره آن حضرت کرده است.

مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان کوشیده است در این درس‌گفتار، با طرح مباحث مرتبط با شخصیت امام علی(ع) در این درس به ارتقای سطح دانش، بینش و معرفت دینی نسبت به شخصیت و سیره عملی امیرالمومنین علی(ع) و شناخت هرچه بیشتر دانشجویان، استادان و آحاد مردم نسبت به این امام همام کمک کند.

 این درس در ۱۰ جلسه آموزشی تدوین شده که آشنایی با شخصیت و فضائل امیرالمومنین علی(ع)، آشنایی با حیات سیاسی حضرت علی(ع)، آشنایی با تحلیل و تبیین ریشه‌ها و عوامل ایجاد جنگ‌های بزرگ مسلمانان (جمل، صفین و نهروان) در عصر حکومت علوی، واکاوی ابعاد جریان فتنه و رویکرد امیرالمومنین(ع) نسبت به آن برخی از عناوین این جلسات می‌باشند.

 این درس بر اساس مباحث علمی و کارشناسی حشمت الله قنبری استاد تاریخ اسلام، تولید و تدوین شده است. علاقه‌مندان می‌توانند به منظور ثبت‌نام به آدرس ec.nahad.ir مراجعه کنند.