صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۸۲۶۴۹
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۲

گروه بین‌الملل ـ مراسم عزاداری و سوگواری ایام فاطمیه در حسینیه‌ها، مساجد و حوزه‌های علمیه شهر «کویته» پاکستان آغاز شده است.

به گزارش ایکنا از پاکستان؛ این مراسم هم‌زمان با ایام سوگواری شهادت حضرت زهرا(س) با حضور ارادتمندان و شیفتگان آن حضرت برگزار می‌شود و با سینه‌زنی، مداحی و سخنرانی همراه است.

به همین مناسبت حسینیه «سیدآباد» کویته از شب گذشته(29 دی) میزبان مراسم عزاداری بود و این مراسم تا سه شب ادامه خواهد داشت.

مراسم سیدآباد هر شب ساعت 21 به وقت محلی آغاز می‌شود و با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین «غلام حسنین وجدانی»، امام جمعه کویته همراه است.

علاوه بر مساجد اصلی شهر کویته، مراسم سوگواری ایام فاطمیه در مدارس و مراکز اسلامی نیز آغاز و پرچم‌های عزاداری ویژه ایام فاطمیه در کوچه‌ها و خیابان‌های این شهر نصب شده است.

انتهای پیام