صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۷۹۹۲۴۲
تاریخ انتشار : ۲۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۴

گروه بین‌الملل - نشست فوق العاده وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی با موضوع حادثه تروریستی نیوزیلند روز جمعه در استانبول برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از خبرگزاری آناتولی، نشست فوق العاده وزرای خارجه کشورهای سازمان همکاری اسلامی با موضوع حادثه تروریستی نیوزیلند، روز جمعه، دوم فروردین ماه در استانبول برگزار می‌شود.

حدود 20 کشور عضو از جمله ایران، لیبی، اندونزی، پاکستان، افغانستان، سودان، لیبی و سومالی در سطح وزرای خارجه در این نشست حضور خواهند یافت.

در این نشست یک‌روزه، گزارش سازمان همکاری اسلامی درخصوص حفاظت از جوامع اسلامی در جهان، مبارزه با تروریسم و هوشیاری نسبت به اسلام هراسی  بررسی می‌شود.

محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران برای حضور در این نشست، یکم فروردین به ترکیه سفر می‌کند.