صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۰۰۹۲۷
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۴

گروه بین‌الملل ـ جنبش جهانی دفاع از کودکان ـ فلسطین اعلام کرد نظامیان رژیم صهیونیستی از آغاز سال جاری میلادی تاکنون 11 کودک فلسطینی را در کرانه باختری و نوار غزه به شهادت رسانده‌اند.

به گزارش ایکنا به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین؛ در این بیانیه که به مناسبت روز کودک فلسطینی ـ مصادف با 5 آوریل هر سال ـ منتشر شده، آمده است که رژیم صهیونیستی همچنان به جنایت علیه کودکان فلسطینی ادامه می‌دهد و آن‌ها را از حق زندگی، آموزش، آزادی و برخورداری از امنیت محروم می‌کند.

بر اساس این بیانیه، نظامیان اسرائیلی هر ساله 500 تا 700 کودک فلسطینی را بازداشت و در دادگاه‌های نظامی محاکمه می‌کنند.

جنبش جهانی دفاع از کودکان ـ فلسطین اعلام کرد که هم اکنون 250 کودک فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی اسیر هستند.

این جنبش با اشاره به اینکه عاملان جنایت علیه کودکان فلسطینی هرگز بازخواست و مجازات نشده‌اند، جامعه بین الملل را به حمایت از کودکان فلسطینی و اتخاذ تدابیری فوری برای محاکمه عاملان جنایات علیه آنان طبق قوانین بین‌المللی فراخواند.

انتهای پیام