صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۶۰۱۴۴
تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۲

دیگر رسانه‌ها ــ در پی درگیری‌های شدید دیشب میان طرفداران احزاب مختلف لبنانی، رئیس‌جمهور این کشور از ارتش خواست تدابیر فوری را به کار گیرد.

به گزارش ایکنا، فارس نوشت: میشل عون، رئیس جمهور لبنان در پی درگیری‌های شدید دیشب میان طرفداران احزاب مختلف این کشور، خواستار مداخله فوری ارتش در این زمینه شد و تأکید کرد: اجازه تکرار اتفاق دیشب و بازگشت به جنگ «السنتین» (اصطلاحی که برای اوایل جنگ داخلی لبنان استفاده می‌شود) داده نخواهد شد؛ این امور برای همیشه از بین رفته است.

لبنان دیشب برای دومین شب متوالی شاهد درگیری میان طرفداران حزب‌الله و جنبش «امل» و طرفداران حزب «القوات اللبنانیه» (وابسته به سمیر جعجع) و «الکتائب» (وابسته به امین جمیل) بود و ارتش لبنان با ورود به صحنه مانع از برخورد میان آنها شد.

بر اساس گزارش روزنامه «الاخبار»، در نزدیکی کاخ ریاست‌جمهوری «بعبدا» نیز تنش‌ها و درگیری‌هایی میان حامیات حزب «السبعه» (از احزاب جدیدالتأسیس که خود را مستقل معرفی می‌کند) و حامیان «التیار الوطنی الحر» (وابسته به میشل عون) رخ داد.

انتهای پیام