صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۸۸۶۷۱۳
تاریخ انتشار : ۰۲ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۷

براساس فتوای جدید آیت‌الله سیستانی، مرجع عالیقدر شیعیان عراق، حضور مبتلایان به کرونا، که به بیماری خود علم دارند، در تجمعات به منزله قتل عمد بوده و مستلزم پرداخت دیه است.

به گزارش ایکنا به نقل از خبرگزاری فرات نیوز، علاء ابوالطارق، یکی از اعضای کمیته استفتائات دفتر آیت الله سیستانی، در پیامی صوتی در این باره تصریح کرد: آیت‌الله سیستانی برپایی هرگونه تجمع را که از سوی حکومت منع شده باشد ممنوع می‌دانند.

وی با اشاره به تأکید آیت‌الله سیستانی بر پایبندی به امور عقلانی و پزشکی، گفت: اگر در خانه پنج نفر باشند که به مدت یک ماه کامل از خانه خارج نشوند، می‌توانند در منزل نماز جماعت برگزار کنند.

ابوطارق با اشاره به اینکه هر تجمعی که از نظر پزشکی ممنوع باشد از نظر آیت‌الله سیستانی نیز به دلیل حمایت از سلامت شهروندان ممنوع است، توضیح داد: کسانی که با این امر مخالفت کنند، گناهکارند و شرکت در این تجمع حرام است. اگر فردی بداند به کرونا مبتلا شده و در میان مردم ظاهر شود، به منزله قتل عمد بوده و اگر نداند قتل غیرعمد است.


 

انتهای پیام