صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۱۱۳۵۶
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۸

بازداشت فلسطینیان از سوی رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی و الخلیل همچنان ادامه دارد و نیروهای اشغالگر با حمله به تظاهرات فلسطینیان در نابلس شماری از آنها را زخمی کردند.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از «المیادین»، شماری از تظاهرات‌کنندگان فلسطینی در حمله نظامیان صهیونیست به تظاهرات جنوب نابلس که روز جمعه علیه شهرک‌سازی برپا شده بود، در اثر شلیک بمب‌های صوتی و گاز اشک‌آور مجروح شده و یا به حالت خفگی افتادند.
 
صهیونیست‌ها همچنین علاوه بر این حملات، زمین‌های کشاورزی مردم فلسطین در جنوب نابلس را نیز به آتش کشیدند.
 
در شهر الخلیل واقع در کرانه باختری نیز شماری از جوانان فلسطینی با برپایی نماز جماعت در زمینی که رژیم اشغالگر اسرائیل تهدید کرده بود، آن را مصادره می‌کند؛ اعتراض خود را به این اشغالگری‌ها نشان داده و شعارهایی در حمایت از سرزمین فلسطین و رد اشغالگری سر دادند.
 
اما در شهر قدس اشغالی، نیروهای صهیونیست در حملات متعدد، شماری از فلسطینیان از جمله سه جوان در شهرک العیسویه را بازداشت کردند.
 
حملات اشغالگران صهیونیست به مسجدالاقصی نیز همچنان ادامه دارد و علاوه بر بسته شدن مصلای باب الرحمه در مسجدالاقصی، چندین نفر از اهالی قدس از جمله یکی از نگهبانان مسجد نیز بازداشت شده و به مکان نامعلومی منتقل شدند.
انتهای پیام