صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۱۸۵۰۹
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۱:۳۲
از سوی معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی؛

معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی اولین جلسه‌ برخط از سلسله برنامه‌های بزرگداشت ماه محرم و صفر را برگزار می‌کند.

به گزارش ایکنا؛ به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، عادل تقوی، مدیرکل راهبری امور فرهنگی جهاددانشگاهی ضمن اعلام این خبر، افزود: با فرا رسیدن ایام محرم و صفر و به‌منظور تکریم شعائر اسلامی و ادای احترام به جایگاه شامخ شهدای کربلا، سلسله برنامه‌هایی هم‌راه با سخنرانی، مداحی و شعرخوانی با حضور شاعران آیینی و برنامه‌های فرهنگی و هنری دیگر برگزار می‌شود.

وی اضافه کرد: به همین منظور، اولین جلسه‌ برخط با حضور استاد حوزه و دانشگاه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین صالح‌نیا و مداحی حاج احمد نیکبختیان و قرائت شعر از سوی احمد بابایی شاعر آیینی، روز دوشنبه 3 شهریورماه 99 در سالن شهید صبوری دفتر مرکزی جهاددانشگاهی برگزار خواهد شد.

یادآور می‌شود، علاقه‌مندان می‌توانند از ساعت 14 تا 15:30 با مراجعه به پایگاه اینترنتی http://roytab.ir/default/live در این مراسم شرکت کنند.

انتهای پیام