صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۲۵۲۸۳
تاریخ انتشار : ۰۵ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۸

آیین اختتامیه ششمین جایزه جهانی اربعین روز سه‌شنبه، 15 مهرماه در حسینیه الزهرا(س) سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار می‌شود.

به گزارش ايكنا؛ به نقل از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، جایزه جهانی اربعین به عنوان برنامه‌ای فرهنگی ـ دینی در مقیاس بین‌المللی هر ساله با هدف اشاعه فرهنگ مقاومت و عاشورا و نمایش جلوه‌های دلدادگی به سیدالشهداء(ع) در اربعین شهادت آن حضرت، به ابتکار سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار می‌شود.

مبنای برگزاری جایزه جهانی اربعین استفاده از زبان هنر برای نشر فرهنگ عاشوراست و ایفاگران نقش اصلی در این رویداد نیز دلدادگان سرور و سالار شهیدان از سراسر جهان هستند.

شرکت‌کنندگان در ششمین دوره این جایزه، با ارسال آثار هنری خود در قالب عکس، فیلم و سفرنامه که حاصل همراهی جمع شیفتگان امام(ع) در پیاده‌روی اربعین است در این رویداد ایفای نقش می‌کنند.

داوری آثار دریافتی از 20 کشور جهان انجام گرفته و در آیین اختتامیه بنابر رأی هیئت داوران به صاحبان آثار منتخب و همچنین فعالان فضای مجازی در این عرصه، جوایزی اعطا می‌شود و رونمایی از پوستر هفتمین دوره این جایزه انجام خواهد گرفت.

برگزاری نمایشگاهی از 40 اثر منتخب، از برنامه‌های جانبی آیین اختتامیه ششمین جایزه جهانی اربعین خواهد بود، این مراسم همزمان به صورت مجازی از سایت https://intlarbaeen.com و صفحه اینستاگرام این جایزه به نشانیintel_arbaeen_award  پخش خواهد شد.

انتهای پیام