صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۷۲۶۴۸
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۸

مراسم ویژه سالروز تخریب بقیع به همت مرکز اسلامی امام علی(ع) استکهلم، پایتخت سوئد در این مرکز برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا؛ مرکز اسلامی سوئد در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: این مراسم امروز پنج شنبه، 20 می برابر با 30 اردیبهشت‌ماه به صورت مجازی برگزار می‌شود و ساعت برگزاری آن 19 به وقت سوئد است.

این برنامه که هم زمان با شب جمعه برگزار می‌شود با قرائت دعای کمیل همراه است و از یوتیوب مرکز اسلامی سوئد به صورت زنده پخش می‌شود.

علاقمندان برای مشاهده مراسم سالروز تخریب بقیع در سوئد می‌توانند در زمان اعلام‌شده به لینک «https://youtu.be/HtZNofLf6Mc» در یوتیوب مراجعه کنند و از بخش‌های مختلف این برنامه بهره مند شوند.

امروز هشتم شوال سالروز تخریب قبرستان بقیع به دست وهابیان حکومت آل سعود است. با وجود اینکه تخریب این قبرستان در چند مرحله صورت گرفت اما در هشتم شوال سال ۱۳۴۴ ه.ق (۱۶ مرداد ۱۲۹۵) پس از سلطه دوباره ابن‌سعود و تسلط بر شهر مدینه به طور کامل ویران شد.

انتهای پیام