صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۷۴۴۳۲
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۰

وبینار گفت‌وگوهای بین‌المللی «گفتمان مقاومت در اندیشه امام خمینی(ره)» روز پنجشنبه 13 خرداد در تهران برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا، وبینار «گفتمان مقاومت در اندیشه امام خمینی(ره)» از سوی پژوهشکده امام خمینی(ره) و انقلاب اسلامی، خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) و ستاد مرکزی بزرگداشت حضرت امام خمینی (ره) روز پنجشنبه 13 خرداد از ساعت 14 به صورت مجازی برگزار می‌شود.
 
در این وبینار بین‌المللی برخی شخصیت‌های برجسته جهان اسلام از جمله «محمد رعد» رئیس فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان، «علی رمضان الاوسی» استاد دانشگاه جهانی علوم اسلامی لندن و قرآن‌پژوه عراقی، «محمد عزمی عبدالحمید» رئیس شورای مشورتی سازمان‌های اسلامی مالزی و «حجت‌الاسلام و المسلمین سید هاشم موسوی» رئیس مرکز اسلامی انگلیس و نماینده مقام معظم رهبری در این کشور به سخنرانی درباره شخصیت سیاسی و اجتماعی حضرت امام خمینی (ره) خواهند پرداخت.
 
علاقه‌مندان به حضور در وبینار گفت‌وگوهای بین‌المللی «گفتمان مقاومت در اندیشه امام خمینی(ره)» می‌توانند از طریق لینک «webinar.ir-khomeini.ac.ir/ch/kh» سخنرانی‌های این وبینار را پیگیری کنند.
انتهای پیام