صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۷۶۵۷۳
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۶

آیت‌الله شیخ عیسی قاسم در پیامی به مردم این کشور طی برافراشتن پرچم همجنس‌گرایی در سفارت آمریکا به این اقدام موهن واکنش نشان داد.

به گزارش ایکنا به نقل از العالم، متن پیام شیخ عیسی قاسم بدین شرح است:

مشکل اساسی آمریکا این است که انسان در نزد آن «حیوان» است، علاوه بر قدرت تفکری که در خدمت حیوانیت و حکومتی که در دست شهوت است.

و حالا می‌بینیم که دو وعده‌ای که بایدن و حزب دموکرات وی مبنی بر «برقراری عدالت و نجات از ظلم» داده بودند، در صادر کردن فرهنگ فحشا و لواط و زنا به کشور ایمان و عفت و پاکی -یعنی بحرین- نمود یافته‌اند! و مردم را به رذایل اخلاقی و تربیت یافتن بر سر سفره آن دعوت می‌کنند. کالای ساقط شما ارزانی خودتان! حاشا که بپذیریم، ما از آن بری هستیم و تمام.

سفارت آمریکا در بحرین! بدانید که مساجد ما آمادگی کامل دارند که برای هیئت‌های دیپلماتیک کشور شما دوره‌های اخلاق کریمه برگزار نمایند که نجات‌دهنده مردم آمریکا از سقوط و نجات‌دهنده بشریت از جنایات و ویروس‌های اخلاقی مهلک شما مانند انواع تجارت جنسی‌اند.

آمریکا (اگر راست می‌گوید) بیاید به (کشورهای) ما علوم پیشرفته مادی را صادر کند و از طرف ما جلالیت و کرامت اخلاق اسلامی که مایه تهذیب حیاتشان است را به آمریکا وارد کند، شاید که افرادی مانند سفیر آمریکا در بحرین، از دعوت شرم‌آور به هم‌جنس‌گرایی و ترویج آن خجالت بکشند.

انتهای پیام