صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۳۹۹۰۱۵۷
تاریخ انتشار : ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۳

یائیرلاپید، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی صبح امروز به منظور افتتاح نمایندگی دیپلماتیک اسرائیل در این کشور عازم مراکش شد.

به گزارش ایکنا به نقل از شبکه اخبار قدس، لاپید دیروز با انتشار پستی در حساب  رسمی خود در شبکه فیس‌بوک خبر داده بود که امروز در سفری تاریخی به مغرب خواهد رفت تا  نمایندگی دیپلماتیک این کشور در رباط را افتتاح کند. همچنین از شهر کازابلانکا نیز دیدار خواهد کرد تا به ادعای وی، صلح و دوستی میان دو کشور و ملت را برقرار سازد.  

منابع اسرائیلی اعلام کرده‌اند که در این سفر مئیر کوهن، وزیر رفاه اجتماعی که مراکشی‌تبار است، رام بن باراک، رئیس کمیته امور خارجه و امنیت کنست و آلون اوشبی، مدیرکل وزارت خارجه، لاپید را همراهی می‌کنند.

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی با ناصر بوریطه، همتای مراکشی خود دیدار می‌کند. این نخستین سفر وزیر خارجه اسرائیل به مراکش از سال 2003 است.

مراکش در 10 دسامبر سال 2020، تحت حمایت دولت قبلی آمریکا، ازسرگیری روابط خود با رژیم صهیونیستی را اعلام کرد، اگرچه این کشور  از نخستین سال‌های تشکیل این رژیم  با آن روابط گسترده سیاسی، نظامی و اطلاعاتی برقرار کرده است.  

عادی‌سازی روابط مراکش با رژیم صهیونیستی با مخالفت گسترده از جانب گروه‌های سیاسی و مردم مسلمان مراکش مواجه شده است.

انتهای پیام