صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۰۹۵۰۳
تاریخ انتشار : ۰۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۶:۵۸

چهل و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم کارکنان پایور و وظیفه منطقه پدافندهوایی شمال، 9 آبان‌ماه برگزار شد.

به گزارش ایکنا، چهل و یکمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم کارکنان پایور و وظیفه منطقه پدافندهوایی شمال، امروز، 9 آبان‌ماه به میزبانی گروه پدافند هوایی حضرت معصومه(س) و در جوار مزار شهدای گمنام برگزار شد.

این مراسم با آیین افتتاحیه اجمالی و با تلاوت آیاتی از قرآن از سوی حسن ضابط، مدیر مرکز قرآن، عترت و نماز منطقه پدافند هوایی شمال کشور آغاز شد و در ادامه حجت‌الاسلام سیدارشد خبازی، رئیس عقیدتی ـ سیاسی پدافند هوایی حضرت معصومه(س) قم به ارائه گزارش از این دوره از مسابقات پرداخت.

سپس حدود 35 شرکت‌کننده این دوره در رشته‌های قرائت تحقیق و ترتیل، حفظ ۱، ۳، ۵، ۱۰، ۱۵، ۲۰ و ۲۵ جزء و حفظ کل، اذان و مفاهیم در دو سطح (زیر دیپلم) و (بالای دیپلم) به صورت حضوری باهم به رقابت پرداختند.

این دوره از مسابقات با قضاوت محمدرضا شیبانی و علی‌اکبر گلاب‌زایی، از قاریان و حافظان ارتش همراه بود.

انتهای پیام