صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۱۹۶۳۴
تاریخ انتشار : ۱۸ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۲۲

در آستانه سالروز ولادت حضرت زینب(س) دو اثر از سوی گروه همخوانی و مدیحه‌سرایی محمدرسول الله(ص) منتشر شد.

به گزارش ایکنا، گروه همخوانی و مدیحه‌سرایی حضرت محمدرسول الله(ص) در آستانه سالروز ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار دو اثر منتشر کرده است.

این آثار با عناوین «اُسوه صبر» و «اُختُ‌الحسین» در سفر اعضای گروه به سوریه که شهید سردار قاسم سلیمانی قول آن را داده بودند، تولید شده است.

در آن سفر اعضای گروه محمدرسول الله(ص) بیش از 15 اثر تولید کردند که دو اثر از آن آثار در مدح حضرت زینب(س) تولید شد. این آثار از شبکه‌های مختلف صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران پخش خواهد شد.

اثر اسوه صبر به دو زبان عربی و فارسی و اثر اخت الحسین نیز به سه زبان عربی، فارسی و ترکی تولید شده است.

این دو اثر از سوی سازمان قرآن و عترت بسیج سپاه حضرت محمد رسول الله(ص) تهران بزرگ و با همکاری موسسه فرهنگی و هنری انوار رسول اعظم (ص) تولید شده است.

 

 
انتهای پیام