صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۰۷۴۷۳۶
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۱

جنبش مقاومت اسلامی حماس ضمن تسلیت شهادت حسین قواریق، شهروند 60 ساله فلسطینی در شهر نابلس خواهان یکپارچگی صفوف و تشدید مقاومت در کرانه باختری شد.

به گزارش ایکنا به نقل از العهد، جنبش حماس  در بیانیه‌ای اعلام کرد: بی‌حرمتی دشمن صهیونیستی به خون فلسطینیان و قتل و کشتار غیر نظامیان، جنایتی است که مستلزم تشدید تمامی شیوه‌های مقاومت برای دفاع از این ملت و سرزمین است.

در این بیانیه آمده است: ما ضمن تسلیت شهادت حسین قواریق به خانواده وی، عموم فلسطینیان را به تشدید مقاومت و پایداری و مقابله یکپارچه با دشمن غاصب صهیونیستی که حقوق، سرزمین و مقدسات ملت فلسطین را هدف قرار داده، دعوت می‌کنیم.

قواریق روز سه‌شنبه گذشته در جریان درگیری‌های ایست بازرسی حواره در جنوب نابلس در کرانه باختری اشغالی، توسط نظامیان صهیونیست زخمی شد و در نهایت به دلیل شدت جراحات وارده به شهادت رسید.

انتهای پیام