صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۰۰۵۷۵
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۸

ستاد اجرایی طرح «چهار هزار شهید، چهار هزار حافظ قرآن کریم یزد» از تمدید مهلت ثبت‌نام در این طرح تا اول آذرماه خبر داد.

به گزارش ایکنا، بنابر اعلام ستاد اجرایی طرح «چهار هزار شهید، چهار هزار حافظ قرآن کریم یزد» به دلیل استقبال مشارکت‌کنندگان در این طرح، ثبت‌نام تا اول آذرماه تمدید شد.

بنابر این گزارش از تمامی مؤسسات قرآنی، خانه‌های قرآن، دارالقرآن‌های تحت نظارت آموزش و پرورش و جلسات خانگی قرآن کریم سطح استان دعوت می‌شود، آمادگی خود را برای مشارکت در اجرای این طرح به نیت 4 هزار شهید استان از طریق سامانه hefzyazd.ir اعلام کنند.

یادآور می‌شود، اتحادیه مؤسسات و تشکل‌های قرآن و عترت استان یزد ستاد اجرایی این طرح را برعهده دارد و دبیری آن با روح‌الله مطهریان است. این طرح با حمایت استانداری یزد به مدت چهار سال طراحی شده و به عنوان پروژه فرهنگی با هدف ایجاد زمینه انس با قرآن برای اقشار مختلف جامعه و عمل به تعالیم انسان‌ساز قرآن از طریق آموزش و تربیت 4 هزار حافظ کل در افق ۱۴۰۴ در استان یزد برگزار خواهد شد.

انتهای پیام