صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۱۳۹۴۱
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۶

مرحله دانشگاهی سی و هفتمین دوره جشنواره قرآن و عترت وزارت علوم، از اواخر بهمن‌ماه در دانشگاه‌های مختلف آغاز می‌شود.

به گزارش ایکنا، سی و هفتمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان وزارت علوم امسال در دو مرحله دانشگاهی و سراسری برگزار می‌شود.

مرحله دانشگاهی این دوره از جشنواره در دانشگاه‌های مختلف از اواخر بهمن‌ماه شروع می‌شود و تمامی دانشگاه‌ها باید تا پایان این ماه جشنواره خود را برگزار و اسامی نفرات برتر را به دبیرخانه مرکزی اعلام کرده باشند.

بر همین اساس مسابقات بخش آوایی این مرحله از جشنواره در دانشگاه علامه طباطبایی 24 بهمن‌ماه برگزار می‌شود. همچنین ثبت‌نام برای حضور در بخش‌های مختلف این جشنواره در دانشگاه علامه تا 15 بهمن ادامه خواهد داشت.

با توجه به اینکه امسال برای اولین بار مرحله منطقه‌ای از جشنواره حذف شده است، نفرات برگزیده این جشنواره بعد از پایش اولیه در دبیرخانه مرکزی، به مرحله سراسری راه خواهند یافت.

مسئولان فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی برای انگیزه‌بخشی بیشتر به دانشجویان قرآنی خود، به دانشجویانی که از این دانشگاه حائز رتبه در مرحله سراسری شوند، دو میلیون تومان جایزه نقدی علاوه بر جایزه اصلی جشنواره در نظر گرفته است.

سی و هفتمین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشجویان وزارت علوم امسال در بخش‌های آوایی، معارفی، پژوهشی، فناوری، هنری،‌ ادبی، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه و نوآوری قرآنی (استارت‌آپ‌های قرآنی) برگزار می‌شود.

مرحله نهایی جشنواره سراسری قرآن و عترت وزارت علوم اردیبهشت‌ماه سال آینده به میزبانی دانشگاه لرستان برپا می‌شود.

انتهای پیام