صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۱۴۳۴۵
تاریخ انتشار : ۲۳ دی ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۸

حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بعدازظهر امروز (جمعه) در بیروت با دبیر کل حزب‌الله لبنان دیدار کرد.

به گزارش ایکنا، فارس نوشت: حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه دیدارهای خود در بیروت بعدازظهر امروز، 23 دی با سید حسن نصرالله، دبیر کل حزب‌الله لبنان دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار مهدی شوشتری، دستیار وزیر امور خارجه و مدیرکل غرب آسیا و شمال آفریقا، علی‌اصغر خاجی، مشاور ارشد وزیر امور خارجه در امور ویژه سیاسی و مجتبی امانی، سفیر ایران در بیروت نیز حضور داشتند.

وزیر امور خارجه دیشب در بدو‌ ورود خود به بیروت بر تداوم حمایت‌های ایران از مردم، دولت، ارتش و مقاومت لبنان تأکید کرد.

امیرعبداللهیان پیش از این دیدار با رئیس مجلس، نخست‌وزیر و وزیر خارجه لبنان و همچنین زیاد نخاله دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز دیدار کرده است.

این سومین سفر امیرعبداللهیان به لبنان پس از تصدی این سمت است. وی مهر ماه سال گذشته و اوایل فروردین امسال نیز به بیروت سفر کرده بود.

انتهای پیام