صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۱۸۲۷۳
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۹

هفدهمین نشست تخصصی استادان، قاریان و حافظان ممتاز قرآن فردا به کار خود پایان می‌دهد.

به گزارش ایکنا، شورای عالی قرآن هر سال اقدام به برگزاری نشست‌های تخصصی با حضور استادان، قاریان، حافظان و مجریان سایر نغمه‌های دینی می‌کند. در این نشست‌ها که از سال ١٣٨٢ آغاز شده، موضوعات مختلف مرتبط با هنر تلاوت و نغمه‌های دینی و قرآنی، با رویکرد علمی، تحلیلی و کاربردی در دستور کار قرار گرفته است.

موضوع هفدهمین نشست تخصصی استادان، قاریان و حافظان ممتاز قرآن، معطوف به بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب در محفل قرآنی طلیعه ماه مبارک رمضان امسال است که معظم له خطاب به استادان و قاریان قرآن، توجه به مهندسی تلاوت را با ذکر برخی از ظرایف و مصادیق آن مورد تأکید قرار دادند.


بیشتر ببینید؛

افتتاحیه نشست تخصصی استادان، قاریان و حافظان ممتاز قرآن


رهبر معظم انقلاب ضمن اشاره بر مفهوم مهندسی تلاوت، بر اینکه تلاوت قاری باید منشأ اثر باشد، تاکید کردند.

هفدهمین نشست تخصصی استادان، قاریان و حافظان ممتاز قرآن کریم تا ١۴ بهمن‌ماه به همت شورای عالی قرآن و با همکاری معاونت قرآن و عترت وزارنت فرهنگ و ارشاد اسلامی در تهران، مجتمع امام خمینی(ره)، حسینیه الزهرا(س) در حال برگزاری است.

انتهای پیام