صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۳۲۴۰۴
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۲

سنت افطار دسته‌جمعی در تراکیه غربی که از دوره عثمانی به جا مانده همچنان در نزد مسلمانان ترک در تراکیه غربی واقع در یونان گرامی داشته می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از تی ار تی عربی، سنت افطار دسته‌جمعی در ماه مبارک رمضان همچنان نزد مسلمانان ترک اهل تراکیه غربی در یونان گرامی داشته می‌شود.  

آماده‌سازی برای این سنت چند روز قبل از ماه مبارک رمضان،  آغاز می‌شود.  در جریان این آماده‌سازی‌ها مساجد تمیز شده و رنگ‌آمیزی می‌شوند و پس از نماز مغرب روزه‌داران در مسجد روزه خود را افطار می‌کنند. از سویی پس از نماز و افطار برای کودکان برنامه‌های تفریحی خاصی تدارک دیده شده است.

به گفته مفتی این منطقه سنت افطار دسته‌جمعی برای مسلمانان ترک در این ناحیه اهمیت بسیاری دارد  چرا که نمادی از اتحاد، همبستگی و یکپارچگی در میان آنها است.

تراکیه غربی خانه اقلیت مسلمان ترک با حدود 150 هزار نفر است که اغلب با سیاست‌های تبعیض‌آمیز مقامات آتن روبرو هستند.

اقلیت ترک در تراکیه غربی با انتصاب مفتی‌های خود از سوی مقامات یونانی مخالف‌ و خواستار برگزاری انتخابات در میان اقلیت برای انتخاب مفتی‌ها هستند.

این موضوع یکی از اختلافات مهم بین یونان و ترکیه است، زیرا آنکارا از حق مردم خود برای انتخاب مفتی‌های خود بدون دخالت مقامات آتن حمایت می‌کند.

انتهای پیام