صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۳۳۷۷۱
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۲۳:۱۴

آندره آیو، بازیکن مسلمان تیم ملی فوتبال غنا در اقدامی خیریه برای حدود 200 روزه‌دار نیازمند مواد غذایی تهیه کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از Ghana Soccer Net، در این اقدام خیریه که به مناسبت ماه رمضان صورت گرفت، آیو به هر کدام از این افراد نیازمند یک کیسه برنج و یک گالن روغن خوراکی اهدا کرد. این کمک‌ها توسط دوست آیو عبدالرزاق، معروف به دی جی کارلوس، روز گذشته در پارک جوبیلی شهر تامالی توزیع شد.

این اولین بار نیست که آیو تعهد خود را برای کمک به افراد نیازمند جامعه خود نشان می دهد. در طول همه‌گیری کووید-19، او مواد ضدعفونی‌کننده‌ و ماسک‌ در اختیار مردم غنا قرار داد تا به آنها کمک کند از خود در برابر این ویروس محافظت کنند.

آیو در سال 2019 هم به تیم زیر 20 سال غنا کمک مالی کرد.

آیو که مسلمان و 33 ساله است در حال حاضر عضو تیم ناتینگهام فارست در لیگ برتر انگلستان بوده و 113 بازی ملی و 24 گل زده برای تیم ملی غنا در کارنامه دارد.

انتهای پیام