صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۴۰۶۴۷
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۰

پنجاه و پنجمین کلیپ «پنج‌شنبه‌ها زندگی خود را قرآنی کنیم» با نگاهی به معاد و ندامت مجرمان در این روز به همت رایزنی فرهنگی ایران در نیجریه منتشر شد.

به گزارش ایکنا از نیجریه، این کلیپ از آیه 10 سوره سجده آغاز می‌شود و تا آیه 14 این سوره ادامه دارد و در آن آیات به زبان انگلیسی مورد تفسیر قرار می‌گیرد.

در پایان هر مرحله از قرائت نیز، به صورت خلاصه به نکات کلیدی و موضوعات اصلی آیات قرائت‌شده با عنوان «آنچه از این آیات می‌آموزیم» اشاره می‌شود و مدت این کلیپ 12 دقیقه است.

این آیات که به موضوع معاد، انکار معاد از سوی مجرمان و ندامت آنان با مشاهده حقایق مربوط به معاد اشاره دارد، بدین شرح است:

«وَقَالُوا أَإِذَا ضَلَلْنَا فِي الْأَرْضِ أَإِنَّا لَفِي خَلْقٍ جَدِيدٍ بَلْ هُمْ بِلِقَاءِ رَبِّهِمْ كَافِرُونَ: و گفتند آيا وقتى در [دل] زمين گم شديم آيا [باز] ما در خلقت جديدى خواهيم بود [نه] بلكه آنها به لقاى پروردگارشان [و حضور او] كافرند.

قُلْ يَتَوَفَّاكُمْ مَلَكُ الْمَوْتِ الَّذِي وُكِّلَ بِكُمْ ثُمَّ إِلَى رَبِّكُمْ تُرْجَعُونَ: بگو فرشته مرگى كه بر شما گمارده شده جانتان را مى‌ستاند آنگاه به سوى پروردگارتان بازگردانيده مى‌شويد.

وَلَوْ تَرَى إِذِ الْمُجْرِمُونَ نَاكِسُو رُءُوسِهِمْ عِنْدَ رَبِّهِمْ رَبَّنَا أَبْصَرْنَا وَسَمِعْنَا فَارْجِعْنَا نَعْمَلْ صَالِحًا إِنَّا مُوقِنُونَ: و كاش هنگامى را كه مجرمان پيش پروردگارشان سرهاشان را به زير افكنده‏‌اند مى‌ديدى [كه مى‌گويند] پروردگارا ديديم و شنيديم ما را بازگردان تا كار شايسته كنيم چرا كه ما يقين داريم.

وَلَوْ شِئْنَا لَآتَيْنَا كُلَّ نَفْسٍ هُدَاهَا وَلَكِنْ حَقَّ الْقَوْلُ مِنِّي لَأَمْلَأَنَّ جَهَنَّمَ مِنَ الْجِنَّةِ وَالنَّاسِ أَجْمَعِينَ: و اگر مى‌خواستيم حتما به هر كسى [از روى جبر] هدايتش را مى‌داديم ليكن سخن من محقق گرديده كه هر آينه جهنم را از همه جنيان و آدميان خواهم آكند.

فَذُوقُوا بِمَا نَسِيتُمْ لِقَاءَ يَوْمِكُمْ هَذَا إِنَّا نَسِينَاكُمْ وَذُوقُوا عَذَابَ الْخُلْدِ بِمَا كُنْتُمْ تَعْمَلُونَ: پس به [سزاى] آنكه ديدار اين روزتان را از ياد برديد [عذاب را] بچشيد ما نيز فراموشتان كرديم و به [سزاى] آنچه انجام مى‏‌داديد عذاب جاودان را بچشيد.

انتهای پیام