صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۱۸۳۴۶۷
تاریخ انتشار : ۰۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۱

نشست تبیین و روش اجرای طرح ملی تلاوت شباب‌الرضا(ع) در حیدرآباد پاکستان اجرا شد.

به گزارش ایکنا، هیئتی اعزامی متشکل از دو نوجوان برتر طرح شوق تلاوت محمد باقری از آذربایجان‌شرقی (با تلاوت به سبک عبدالباسط) و ابوالفضل عدالت‌خواه از بوشهر (با تلاوت به سبک مصطفی اسماعیل)، حسین مقدم‌کیا، دبیر اجرایی طرح ملی تلاوت، دو نفر از ستاد، یک نفر مسئول آموزش ستاد و یک نفر روابط عمومی و مستندساز به کشور پاکستان اعزام شدند.

از برنامه‌های این اعزام(که از 29 آبان آغاز شده و تا ششم آذرماه ادامه خواهد داشت)، گروه اعزامی طرح ملی تلاوت شباب‌الرضا(ع) در مؤسسه قرآنی جماران حیدرآباد پاکستان حضور یافتند و به اجرای برنامه پرداختند.

سپس نشست بومی‌سازی به منظور تشریح روش‌های اجرای طرح ملی تلاوت شباب الرضا(ع) با حضور مدیران مؤسسات قرآنی، اساتید و معلمان قرآنی شهر حیدرآباد پاکستان برگزار شد.

یادآور می‌شود، این اعزام به مدت یک هفته و با حمایت‌های دفتر فرهنگی رایزنی جمهوری اسلامی ایران در حیدرآباد و مرکز قرآن کریم آستان قدس رضوی انجام شد.

همچنین طرح ملی تلاوت قرآن کریم با عنوان «شباب‌الرضا» از سال ۱۳۹۱ با هدف کشف استعدادهای قرآنی نوجوانان با همکاری مرکز قرآن کریم آستان قدس رضوی و معاونت قرآن و عترت ارشاد در سطح کشور آغاز به‌کار کرد.

انتهای پیام
مطالب مرتبط