صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۰۱۵۸۳
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۵

نمایشگاه مهدویت در آستانه سالروز ولادت باسعادت حضرت امام زمان(عج) با همکاری دفتر نماینده ولی فقیه در لرستان و بنیاد فرهنگی امام مهدی‌ موعود(عج) این استان در مصلی الغدیر خرم‎آباد برپا شد.

به گزارش ایکنا از لرستان، به‌مناسبت ایام نیمه شعبان و فرارسیدن سالروز ولادت باسعادت حضرت امام زمان(عج) نمایشگاه مهدویت با همکاری دفتر نماینده ولی فقیه در لرستان و بنیاد فرهنگی امام مهدی‌ موعود(عج) این استان، ظهر جمعه، چهارم اسفندماه در مصلی الغدیر خرم‌آباد برپا شد.

این نمایشگاه با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی فقیه در لرستان، حجت‌الاسلام محمدجواد چراغی، مدیر بنیاد فرهنگی امام مهدی‌ موعود(عج) لرستان و جمعی از جوانان مهدی‎یاور افتتاح شد.

در این نمایشگاه که به مدت یک هفته دایر است، غرفه‌هایی در قالب آموزه‌های مهدویت و خلاقانه طراحی شده و موارد تبیینی در قالب بازی و مفاهیم برای خانواده با رویکردهایی همچون امید و نشاط، بصیرت و ایثار، مشاوره مذهبی، پرسش و پاسخ مهدویت، ورزش، بازی و سرگرمی، ارائه محصولات فرهنگی مهدوی، بازی‌های کامپیوتری و پخش انیمشن مرتبط با موضوعات دهه مهدویت ویژه کودکان و نوجوانان ارائه شده است.

انتهای پیام