صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۰۰۸۶
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۱

یک جوان مسلمان در ایالت مادیاپرادش توسط هندوهای افراطی به دار آویخته شد.

به گزارش ایکنا به نقل از صوت باکستان، در حادثه‌ای هولناک، یک جوان مسلمان 22 ساله توسط هندوهای افراطی در ایالت مادیاپرادش که تحت حاکمیت حزب بهاراتیا جاناتا است، به دار آویخته و با ضربات چاقو کشته شد.

به گزارش خبرگزاری کشمیر، مقتول عدنان خان نام دارد و این حادثه در منطقه گاندی ناگار در ناحیه بوپال زمانی رخ داد که عدنان پس از اقامه نماز از مسجد به خانه باز می‌گشت.

مهاجمان با نام‌های راج سولانکی، لاکی سولانکی و شوبهام، عدنان را ربودند و به طرز وحشیانه‌ای به او حمله کردند. یکی از مهاجمان با چاقو به شکم عدنان ضربه زد که منجر به مرگ فوری او شد.

پلیس با تشکیل پرونده و تحقیقات در این زمینه تحقیقات خود را آغاز کرده اما تاکنون کسی دستگیر نشده است.

عبدالجلال، پدر عدنان، کارگر روزمزد، شاهد حمله وحشیانه به پسرش بود.

این حادثه خشم و محکومیت گسترده‌ای را در منطقه برانگیخت و ساکنان محلی خواستار اجرای عدالت برای خانواده عدنان شدند.

این حادثه آخرین مورد از یک سری حملات خشونت‌آمیز هندوهای افراطی علیه مسلمانان و سایر اقلیت‌ها در هند است که روند رو به رشد خشونت جمعی در هند را نشان می‌دهد. جایی که افراد قانون را طبق نظر خودشان اجرا می‌کنند و بدون اینکه مجازات شوند علیه اقلیت‌ها اقدام می‌کنند.

در راستای مواضعی که علیه مسلمانان اتخاذ می‌شود، اظهارات یوگی آدیتیانات، نخست وزیر ایالت اوتارپرادش در شمال هند که در آن به زبان اردو حمله کرد، موجی از نارضایتی را از سوی سیاستمداران و سخنرانان برانگیخت.

یوگی آدیتیانات، که اصالتاً یک راهب هندو است و به مخالفت خود با مسلمانان معروف است، قبل از جلسه شورای قانونگذاری ایالتی گفت که آموزش زبان اردو با هدف تبدیل مردم به علمای دین اسلام است و من اجازه نخواهم داد این اتفاق بیفتد.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که لکنهو، پایتخت این ایالت، یکی از مهم‌ترین مراکز ادبیات و شعر نوشته شده به زبان اردو محسوب می‌شود.

انتهای پیام